Vi frågade HR – Sverige!

Idag talar vi om en digital arbetsmiljö och vad den innebär för såväl individen som organisationen. I samband med att vi blir mer och mer beroende av digitala arbetsverktyg blir vi också allt mer mobila. När arbetet präglas av flexibelt och gränslöshet landar det många gånger dessutom på den enskilde individen att sätta gränserna, vilket inte alltid är det lättaste. Att svara på mejl vid middagsbordet är ett typexempel på när gränsdragningen mellan arbetsliv och privatliv blir svår att urskilja, och idag är detta inte en ovanlig syn.

Att vara just ”away from keyboard” kan vara en utmaning när både arbetstempot och arbetsbelastningen är hög. Att arbeta för en arbetsmiljö som förebygger stressrelaterad ohälsa ligger således högt på prio-listan för framtidens som samtidens arbetsgivare.

Vi gjorde en enkel undersökning i våra egna kanaler för att se hur HR medarbetare i Sverige ser på arbetsmiljö och hälsa. Vi ställde frågan: Vad är det viktigaste för att DU ska må bra på jobbet?

Efter undersökningen blev det tydligt att de som svarat värdesatte egenkontroll och gemenskap högst. Fullständigt resultat kan du ladda ned här

Anmäl dig redan idag
innan platserna tar slut!

Anmälan »

Start typing and press Enter to search